Zagrebačka 4, 22211 Vodice
+385 22 500 600
12 - 22

About

Restoran Eden

Restoran Eden smješten je na bivšoj magistrali u Vodicama nedaleko od kružnog toka u smjeru Šibenika. Savršeno je mjesto za obiteljski ručak, sve vrste proslava i domjenaka, ukusnu večeru ili za ugodno poslovno druženje! Raspolažemo sa 80 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu restorana te 80 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi.

Prvi smo restoran u Vodicama koji nudi Napolitana pizze, kao i roštilj na drveni ugljen po tradicionalnoj leskovačkoj recepturi! Tradicionalnu Napolitanu iliti Napuljsku pizzu koju pravimo karakterizira mekano i prozračno tijesto leopard uzorka, te za pizze koristimo isključivo premium namirnice talijanskih proizvođača. Leskovački roštilj na drveni ugljen pravimo po originalnoj recepturi majstora leskovačkog roštilja- Olivera Markovića iz Leskovca. I ne samo to, roštilj i peče leskovački roštilj majstor.

Osim toga, u restoranu Eden pripremamo domjenke povodom raznih prigoda i proslava kao što su

krštenja, pričesti, krizme, promocije, rođendani, poslovni seminari, karmine. Ukoliko ste više zainteresirani za pripremu proslave na nekoj drugoj lokaciji prema Vašim željama, nudimo Vam catering za razne privatne svečanosti, proslave i domjenke, kao i najam catering opreme, inventara i usluga.

 

Također, svakim danom od 12 do 16 sati za Vas u ponudi imamo i dnevne menije koji uključuju juhu, glavno jelo (2 izbora) i salatu.

Posjetite restoran Eden i uživajte u vrhunskim specijalitetima s roštilja na drveni ugljen, Napolitana pizzama ili nekim drugim jelima iz naše ponude. Osim u finoj hrani, kod nas možete uživati i u brojnim kvalitetnim i vrhunskim vinima s područja cijele Hrvatske. Zavirite u naš jelovnik, izaberite nešto za sebe te se opustite u ugodnom ambijentu našeg restorana uz ljubazno i uslužno osoblje!

Očekujemo Vas u restoranu Eden!